Tässä minä olen

Runoilija K_Marichka84

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 19.4.2020
Viimeksi paikalla: 18.8.2020 0:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä kuljen
metsässä 
missä vain
ihmisten joukossa

Mukana tarinani
vain tarinana

Unelmoin
ilonpisaroiden kastelemana
vahvana
aitona

Muistan nauraa
omana itsenäni
musiikin siivin
viisaus sydämessä

Katson itseäni 

Olen puhdas 
viaton

Vaikka en aina muistakaan
itseäni rakastaa

Kunnes muistan taas

Olen vapaa

Löytämään itseni
aina uudestaan

🙏.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa kerrontaa, itsensä löytäminen on hyvin tärkeää <3 
❤, niin on, ja elämän mittainen matka.
Hienoja sanoja!
 

Käyttäjän kaikki runot