Rakkauslaulun tekoa

Runoilija K_Marichka84

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 19.4.2020
Viimeksi paikalla: 18.8.2020 0:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
mä teen rakkauslaulun

siinä sanotaan mitä tarkoitetaan
ja mitä tarvitaan 

siinä huudetaan ja siinä nauretaan
syvälle silmiin katotaan
tanssitaan

kaapit avataan 
nurkat siivotaan

joskus sotketaan
ja taas siivotaan

siinä suudellaan
siinä uuvutaan

siinä joka päivä uusiksi rakennetaan

siinä annetaan 
ja saadaan
mutta koskaan ei oteta

siinä nähdään
ja siinä kuullaan
siinä väärin joskus luullaan

ja taas katsotaan

totuuteen 

mikä näyttää
että näin sen on oltava,

on vain rakastettava.


Niin minä laulan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaivattoman nerokasta. Joskus kaikki käy kuin laulussa, onnea yritykseen:)
Kiitos. ❤.
Rakkaus on tärkeää, se on näinäkin aikoina hyvin järkevää <3 
❤.
hyvä jäsennys lauluun, ja soihan se noinkin
 

Käyttäjän kaikki runot