Sinä

Runoilija PuolestaKärsijä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Katumuksen, pelon ja säälin ero on liian pieni.
 

Sä saat mut näyttämään heikolta, sä saat mut tuntemaan itseni vahvaksi, kun oon sun kanssas ei mikään onnistu painamaan mua maahan. Ku mulla on sut kateus mun maailmasta katoaa, mitä voisin enää haluta, mulla on jo kaikki, mulla on joku joka välittää, tai ainakin mielikuva siitä. Sun ruskeat hiukset, kasvot kuin enkelin, keho niin hento, kädet niin lämpimät, sydän niin toivoa täynnä. Voisin hukkua sun silmiin, nukkua sun viereen, kuulua sun unelmiin. Hetket kanssasi ohi kiitää, ne sielumme hetkeksi yhteen niittää, eron hetkellä niitit syvältä viiltää.

Selite: 
Nykyhetkeä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot