Rakkaudesta

Runoilija Selina Kuu

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 24.3.2020
Viimeksi paikalla: 25.3.2020 14:11

Asuinpaikka: Vaasa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Yhtenä
Erillisenä
Kiinni pitäen
Irti päästäen ja irroittuen

Kuunnellen rivien välejä
Puhuen siitäkin, mistä en muille puhuisi,
mitä en tiennyt edes ajattelevani
Sopeutuen alistumatta
Myöntyen kun tarve vaatii
Pysyen omien ajatusteni takana

Uskoen parasta
Luottaen ehdoitta
Tukien ja tukeutuen
Täysin avoimena ilman varauksia

sinua rakastan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuullostaa ihan teinityttären kanssa elämiseltä
Rakkaus on erittäin tärkeä, se jää ainakin jäljelle, jos ei muuta <3 
 

Käyttäjän kaikki runot