Eronhetki on

Runoilija Neiti Utopia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.12.2003
Viimeksi paikalla: 1.4.2023 12:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


I wanna find my way
I wanna hold you, gorgeous man
I wanna have my life complete
I wanna know where the stars go to sleep.

 
 

Tuntuu ettei tästä voi selvitä
tuntuu että suru on liikaa

olenko haaveillut kaiken hyvän?

toivottavasti rakastit edes hetken
oliko sinulla koskaan hyvä olla kanssani?

etkö haluaisi olla onnellinen
minun kanssani?

turhaan enää roikun
turhaan kai sepitän rakkaudestani sinulle
sinä olet päättänyt jo mennä.

Tuntuu tyhjältä.
kaikki lahjat ja kuvat ympärillä
kaikki paikat kotona
ja sivut netissä
kaikki muistuttaa sinusta, meistä
hyvistä hetkistä.

Minusta kaikki olisi voinut vielä olla hyvin
sinä luovutat.

Niin, anna minun olla rakastettava
jonkun muun sylissä
sitten joskus
kun minulla on siihen voimaa.

Nyt en ketään muuta halua elämääni
en pitkään aikaan halua
olen niin hukassa
väsynyt ja surullinen.

Tuntuu tyhjdyydeltä.
silmät kipeinä
en jaksa enää itkeä.

On uuden viikon ensimmäinen aamu
ja minä odotan vain soittoasi
haluaisin puhua, yrittää
mitä vain
itkeä sinulle.

Tuntuu niin pahalta olla
yksin tässä
itkemässä.

Tuntuu pahalta jatkaa yksin
ilman sinua, ilman rakkautta
ilman parasta ystävää.

Olisinpa ollut parempi
olisinpa tajunnut
olisimmepa olleet parempia yhdessä

- olisimmepa saaneet tulevaisuuden
ja ikuisuuden.

Selite: 
ei tämä mikään runo ole, tunteenpurkaus kyynelten lomasta. sattuu niin saatanasti. sattuu.
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanoinkuvaamattoman kaunis ja tunteellinen. Kuvailee hyvin tunteitasi. Täytyy myöntää, että itku oli lähellä itellänikin. Kirjotat tosi kauniisti! ps. Aika parantaa haavat. Kevätkin on ovella :)

 

Käyttäjän kaikki runot