Hänelle jota ikävöin

Runoilija Neiti Utopia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.12.2003
Viimeksi paikalla: 1.4.2023 12:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


I wanna find my way
I wanna hold you, gorgeous man
I wanna have my life complete
I wanna know where the stars go to sleep.

 
 

Miksi siitä palkaksi saan
vain tyhjän, vain väsymyksen
ikävä jäytää terällään
lamauttaa aistit, kädet

Kaipaus kuin terä
koskettaa minua syvältä
ikävästä lisää ikävää

kaunis on kohdata
ikävän jälkeen
sylissä muistan taas

miksi hymyilen, miksi olen.

Selite: 
25.07. 2006
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin kaunis runo..! :)

 

Käyttäjän kaikki runot