Kerrostalon katolta

Runoilija Plumppu

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 23.12.2003
Viimeksi paikalla: 24.4.2022 22:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Asioita voi aina ajatella monella tavalla. Minä ajattelen yleensä aina toisella kuin muut
 

Täältä ylhäältä näkee tosi pitkälle, kauas meren rantaa.

Haluaisin lentää rannalle, saada siivet jotka sinne asti kantaa

Täällä ylhäällä on rauhallista, ja todella on aikaa ajatella.

Vaikkakin täällä on yksinäistä,voi ajatuksia ulos paistatella

Mitäkö ajattelen, tietysti sinua

Mutta sitä mietiskelen, rakastatko minua?

Selite: 
tälläinen runonen vain
Kategoria: 
 

Kommentit

Huikeita fiiliksiä kerrostalon katolta kuultuna.
Korkeammalla ajatuksetkin saavat siivet.

*mykistys* O.O
Tässä kai pitäisi sanoakin jotain... Ainakin tiedät, että kävin lukemassa tämän.

"Vähän niin kuin"... ehkä ymmärsin sen väärällä tavalla. Mutta. Kiitos. Kuitenkin.

Plumppu, yllätyin kun sain kuulla et sulla on täälä runoja :) ja tää on oikeesti söpö<3

 

Käyttäjän kaikki runot