Maailma tänään

Runoilija Catherine

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 14.3.2020
Viimeksi paikalla: 17.9.2021 14:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.1.1991

 
 
Aiemmin niin kiireiset kadut
täynnä ihmisiä
Toisiaan väistelevät katseet
Itsekseen puhuva mies taas istahtaa
eteesi junassa
Lastenvaunuja heijaava nainen puhelin
korvassa
Raastava itku särkee päätäsi
Täytyy kiirehtiä töihin

Nyt kaikki puhelinlinjat ovat varattuja
Silmäsi väsyneet sinivalosta
Kadulla muutama kapinoiva teini vain
ja junassa yksin itsekseen puhuva mies

Nyt huomio muihinkin yllättäin kääntyy
kun huomaat kuinka me kaikki samassa veneessä seilaillaan
ja jokainen toista ihmistä tarvitsee.
 
Selite: 
Itse edelleen matkaan töihin mutta tämä ehkä kuvastaa jonkun toisen elämää tänään.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidetään huolta toistemme lisäksi myöskin omasta hyvin voinnista <3 
Puhutteleva kuva tästä ajasta. 
 

Käyttäjän kaikki runot