Nimetön

Runoilija öKJSFHG YURCD

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tämä tuska riipii sydäntä

haluan olla vapaa, mutta silti lähellä

sinua haluaisin koskettaa,
vain tuo puolikas toista rakastaa

satuttaa en halua,
mutta tunne tämä on valtava
se kasvaa sisälläni kuin maailma

haluan olla vapaa,
en kahleissa
tunteillani ei ole rajoja joita noudattaa
ja mielessäni sitä toista haluan koskettaa...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot