Nimetön

Runoilija öKJSFHG YURCD

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tämä hetki kanssasi
kuin olisi viimeinen.
sillä en tiedä kauanko hetki kestää
kauanko minä kestän...
haluan koskettaa käsiäsi,
sormiasi ja pitää sinua lähellä

en uskalla ajatella hetken loppuvan...

jokainen hetki kanssasi
on kuin viimeinen
jokainen kosketus,
jokainen katse

en halua näiden hetkien loppuvan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot