Nappi jolla kaikki katoaa

Runoilija IkiKaiPuu

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 24.2.2020
Viimeksi paikalla: 30.1.2023 20:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Jos tänä keväänä en haluaisikaan herätä
 vaan kaiken loppuvan

eikä siinä ole mitään surullista
se olisi tyyni valinta

eletyn elämän harteilla
hyväksyvästi olan taakse vilkaisten

mutta se ei ole minun valintani
ei elää eikä kuolla
 ei tänään
  ei vielä

  ja taas
talven jälkeen tarkastetaan vahingot
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kevät mitä kauneimmillaan, koetetaan nauttia hiljaisesta luonnosta <3 
kiinnostavaa pohdintaa pidin
Elämä ratkaisukeskeisesti tarkasteleva runo. Ihmisen asemasta, ja elämän kolhuista, joista kaikki kuitenkin järjestyy.
 

Käyttäjän kaikki runot