Tunnistus

Runoilija Epatto

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei se ole niin justiinsa.
 

Vaalea poninhäntä
keikkui edessäni
Kun siihen tartuin
sain rehvakkaasti turpiini

Hän säikähti kun koskin
Eikä koskaan enää puhunut
Naisia hänellä riitti
mutta minä jäin pois

Istuin viereisessä pöydässä.
Hän sytytti tupakan
ja katsoi minua silmiin

Sain iskun
vihan salamasta

Silloin uskoin
erään kirjan sanomaan
Koska minut oli noin vain
[tunnistettu]

Selite: 
Tuo termi "tunnistaa" on Elfquest-sarjakuvista. Minut todella on tunnistettu. Ainakin viikon ajaksi...
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikuttavia kohtauksia elämän draamasta. Oppia ikä kaikki.

pidän tästä<3 :) ja kiitos arvostelusta. piristi päivää kun sai kuulla onnistuneensa jossain.. :)

pidän :)

Pohdiskeleva ja hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot