Jotain ikuista..

Runoilija Enkuli88

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kukaan ei ymmärrä minua, en edes minä itse
 

Annoit minulle ruusuja,
en huolinut niitä.
Toit jalokiviä,
käänsin katseeni niistä.
Hait tähden taivaalta,
lähetin sen takaisin.

Viimein kysyit,
mitä halusin.

Vastasin sinulle,
että lopulta
ruusut kuihtuisivat,
jalokivet eivät säihkyisi,
tähti kirkkain sammuisi.

Mutta rakkautesi jäisi
ja se on kaikki mitä haluan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

WoW!!!! Upeanupeanupea....kerrassaan mahtava!

 

Käyttäjän kaikki runot