Huomisen toivossa

Runoilija nick87

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keep it real...!!!
 

Luulin että mulla oli sut
sanoit rakastavas mua
enemmän ku elämää
luulin että kaikki oli hyvin

Loppujen lopuksi haikailit menneitä
ja väität muuta
särjit sydämmeni
silmissä pimeni

kiroan päivän jolloin tapasin sut
kiroan päivän jolloin sanoin rakastavani
sun takia odotin huomista
ilman sua ei olis ollut edes eilistä

miks minä
miks sydämmeni tuhosit
kaikeni annoin ja huitasit pois

taloni on tyhjä
elämäni on tyhjä
kuulen enää vain saden itkua
mikä meni vikaan

olit se oikea
olit maailmani ja koko elämäni
huomisen ja paremman toivossa
tulen aina rakastamaan sinua

jatkan matkani ilman sinua
toivon mielen rauhottuvan
kaikke teinkin
huomisen toivossa elämäni jatkan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot