Yritin...

Runoilija nick87

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keep it real...!!!
 

Tulen muaalta ja oon erilainen
oon köyhä ja sinä hyvän näköinen
silmäsi niin ihanan suklainen
kuvittelen hymysi
toivoisin kuulevani naurusi
elään monet hetket
sinut siihen monesti sotken
joka päivä laittaudun hienosti
sinä silti muutut kauniimmaksi
kun sinua ajattelen kaiken unohtelen
yritän sinua et halua
sydämmeni murskaantuu
haluan sinua
haluaisin suudella huuliasi
ja kosketella ihania kasvojasi
kaiken kuitenkin toheloin
sinua turmeloin...

Selite: 
kirjoitin vaan sen koska en oo hetken laittanu ajatuksiani paperille..toivottavasti joku tykkää..
Kategoria: 
 

Kommentit

kyyllä joku tykkää. ihana runo.

 

Käyttäjän kaikki runot