Nimetön

Runoilija Lumiusva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.12.2003
Viimeksi paikalla: 20.11.2015 15:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.12.1987

kirjoitusvirheet mahdollisia, jopa todennäköisiä. panostan enemmän symmetriaan, kuin kielioppiin. kritiikkiä pyydän! muistakaa tietenkin copyright. nämä ovat mun ja ainoastaan mun omaisuutta.
 

minä tiedän, että minua kaivataan
mutta en jaksaisi tänään

tahtoisin
mutta en pysty

minä tiedän, etteivät tilanteet muutu
ilman että niitä itse muutan

tahtoisin muuttaa jotain
ja teenkin sen
mutten tänään
tänään en tahdo

enkä tiedä koska minä muutuin
enkä tiedä palaanko entiseen
tahtoisin
mutta se ei mene niin

ja sinä sanoit minulle, hetki sitten
ole yksin, ota aikasi, emme me mene
ja minä sanoin, että miksi ihmeessä ette

minä en tiedä mitä tapahtuu
miksi pää tuntuu lyijyltä ja hattaralta samaan aikaan
joka ikinen sosiaalinen kontakti
tuntuu sotkevan, uuvuttavan entisestään

minä en vain tiedä
kun kaikki on kuitenkin ihan hyvin
eikä mikään ennen ollut
ollenkaan hyvin

nyt olen lopussa kasvun, syyttelyn, rakkauden jälkeen
joten minä tiedän, että minua kaivataan
mutta en jaksaisi tänään, enkä huomenna

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Lumiusva Nimetön 11.4.2013 0 Runo
Lumiusva Nimetön 10.9.2011 0 Runo
Lumiusva Nimetön 2.11.2012 0 Runo
Lumiusva miten 2.11.2012 0 Runo
Lumiusva Nimetön 10.9.2011 0 Runo
Lumiusva Nimetön 8.1.2012 0 Runo
Lumiusva haava 7.7.2011 0 Runo
Lumiusva Riipus 9.10.2011 1 Runo
Lumiusva tunteet 24.12.2014 0 Runo
Lumiusva Nimetön 11.9.2012 1 Runo