Nimetön

Runoilija jos sä tahdot niin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Halventavaa huvitusta. Pyykkikoriin tuhruiset elisillan muistikuvat, karuimmat hukutettu humalalla. Painajainen pelkurille aidot kasvonsa paljastaa, vasta sen jälkeen kaunis uni tulla saa. Avaimia yhtä monta, kuin on tarinaa lohdutonta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot