kiivi

Runoilija sorsa

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 4.1.2020
Viimeksi paikalla: 1.3.2023 8:53

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.12.1999


En oo hyvän maun mukainen.

 

Sori siit.

 
04 / 01 / 2020
Kiivi voi olla karvas tai karvainen,
mutta tärkeintä on osallistuminen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä ollaan totuuden ytimenjuurella!
Kiitos kommentistasi. Mukavaa, että jaat kanssani samat aatteet. =)
Ps, homo oot.
 

Käyttäjän kaikki runot