People stand in a circle holding hands

Runoilija tormentor

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2003
Viimeksi paikalla: 30.12.2021 21:56

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.3.1987

Memories hiding in my head...
 

Mustia varjoja, vanhan kallion kyljessä.
Nopeasti salamat iskee, joku rikkaruohoja kitkee.

Nopea tanssi ja hidas varvi, jossain paukahti nalli.
Itku vasten povea, joku koputtaa ovea.

Pitkä halaus, samanlainen suudelma.
Intiimin hetken taika meidät vie, onnen merelle kenties.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot