Oppinut olen

Runoilija Blue Thought

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiljainen oman tiensä kulkija.
 

Sinä opetit minut tuntemaan,
nyt tiedän miltä rakkaus tuntuu.
Tiedän myös mitä on kaivata toista,
ikävöidä niin että koskee.

Ei mitään pintakipua muodon vuoksi,
vaan aitoa tuskaa rakkaudettomasta olosta.
Kumisevaa tyhjyyttä sisällä,
kylmää tunnetta ulospäin.

Näytit mitä elämä on,
voisi olla minullakin.
Tarjosit sitä minulle,
minä pelkäsin ja hylkäsin.

Hetkellisiä iloja pinnallisuudesta,
mitättömiä ajatuksia mielessä.
Palaat mieleen matkoillani,
muistot lämmittää sisintäni.

Enkelini valkoinen,
olit enemmänkin kuin tiesinkään,
enemmän kuin kerroinkaan,
nopeampi kuin uskoinkaan..

Minä rakastuin sinuun.
Liian myöhään.

Kyyneleeni vieritän,
muistoille, haaveille.
Tunteille.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot