En ole koskaan...

Runoilija Blue Thought

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiljainen oman tiensä kulkija.
 

En ole koskaan....
..katsonut rakkaan kanssa kuutamoa.
..kävellyt käsikädessä vesisateessa.
..kuunnellut sateen ropinaa hän kainalossa.
..ymmärtänyt elämää.
.
.
.

Selite: 
Ihan kuin elämästäni puuttuisi jotakin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot