Ansaittua

Runoilija Blue Thought

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiljainen oman tiensä kulkija.
 

Vihaan ilman rajoja!
Inhoan ylitse muiden!
Kiroan kaiken!


Odotan huomista.
Jännitän tulevaa.
Kaipaan tulevaisuutta.

Ansaitsen sen.
Rauhallisuuden

Selite: 
Tunnetila, tämänhetkinen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ja se rauhallisuus tuntuu niin hyvältä....
Hieno runo, jossa voimakas tunnepurkaus.

Vahvoja tunnetiloja, joita joskus on vaikeaa kohdata .
Lopetus on hyvä, kliseisesti sanottuna lyhyt ja ytimekäs , runon kruunaaja .

 

Käyttäjän kaikki runot