Yön kylmä syleily

Runoilija Blue Thought

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hiljainen oman tiensä kulkija.
 

Hiljaa kuivunut lehti maan liikahtaa,
odottaa poimijaa.

Tasaisesti kello ettenpäin tikittää,
odottaa sointiaan.

Kun loisteessa ajatukset kumpuilee,
kaipaa tulkitsijaa.

Äänettömästi viileys ilman leviää,
etsii kohdettaan.

Väsyneenä silmät ulos tähyää,
etsii auttajaa.

Selite: 
Olen nyt niin väsynyt että mieli tekisi lakata yrittämästä ja antautua tuulen vietäväksi. Ja vapautua kaikesta mitä harteilla lepää.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot