Maria

Runoilija Mariije

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei kukaan ole täydellinen, ei kukaan kuolematon. Miksi siis kaikki olettavat meidän kestävän viimeisimmänkin iskun?
 

Lapsena uskottiin prinsessa tarinoihin
ja onnellisiin
loppuihin. Äiti luki niitä, mutta ei
sen elämä kyllä ainakaan mikään prinsessa tarina
ollu.
Kyllä äidin elämä mulle opetti millasia ne miehet on.
Nyt jo tiedän, että mitä tehdä, kun sellanen tulee
vastaan ja koittaa vietellä mukaan.
Kyllä mä äidin elämästä opin. En mä
usko enää niihin hömppäsatuihin.

Äitikin aina sanoi, että hänkin on prinsessa,
mutta sitä prinssi rohkeaa ei vaan koskaan
ollu olemassa. Tai sitte se oli
jonkun muun prinssi.

Sen naapurin Marian prinssi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Realistinen runo
mutta ei pessimistinen

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Mariije Aina mielessä 5.6.2011 0 Runo
Mariije Nimetön 19.10.2011 1 Runo
Mariije Yksin erakko 19.10.2011 0 Runo
Mariije Maria 25.10.2011 1 Runo
Mariije Ihon alle 25.10.2011 1 Runo
Mariije Ohi 18.3.2012 2 Runo
Mariije Kuolematon 18.3.2012 2 Runo
Mariije Mummi 18.3.2012 1 Runo
Mariije Anteeksi 9.9.2013 1 Runo
Mariije Tietämätön 9.9.2013 0 Runo