Auringossa

Runoilija JarkkoK

 

Pidän hauskaa 

Naura en

Miksi hauskaa pitelen

 

Onni pysyy kyllä täällä

Hauska viihtyy onnen päällä

 

Näin tähdessäkään pala en

Vaan palaan aina nauraen


 
oletus
Vapaa tägi: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin hyvin ajateltu, oikeaa aurinkoa vain ei ole näkynyt <3 
 

Käyttäjän kaikki runot