Elää rauhassa

Runoilija Säde

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2019
Viimeksi paikalla: 9.2.2024 23:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Ja kiusaaja kiusaa
Kuin sudet saalistaan
Hän piirittää uhriaan
Hyökkäilee sivusta ja takaa
Koittaa satuttaa
Herra armahda minua
Ja kiusaajiani
He eivät tiedä
mihin ovat ryhtyneet
He eivät tunne sinua
Ja sinun voimaasi
He eivät tunne rakkauttasi
Ja sydäntäsi
Herra ohjaa minut 
viheriöille niityille lepäämään
Hän pitää palvelijastaan huolen
Hän ei jätä
Ja unohda hädän hetkellä
hän ei riko liittoaan
Niin kuin ihminen
Hänen liittonsa pysyy 
iäti
Jos joskus astuin harhaan
Hän ohjaa minut takaisin
Oikealle tielle
Hän peittää kaikki syntini
Eikä niitä enää muista
Herra opeta minulle sama
En enää halua muistaa
Muiden pahoja tekoja
Haluan olla vapaa
Ja elää rauhassa
Herra sinun ja rakkaimpieni kanssa
Sinuun minä turvaan ja uskon
Ja apu saapuu pian
Hän antaa voimaa pysyä vahvana
ei hän hylkää
Hän on Herra sebaot
Isiemme Jumala
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunpa kaikki saisivat elää rauhassa ja siinä uskossa, missä haluaa olla.
Sydämen kivusta ja ihmissuhteiden vaikeista tilanteista nousevaa rukousta. Tästä tulee mieleen psalmit joissa David vuodattaa sydämen kipua Herralle. Raamattu on Jumalan Sanaa ja tämä on ihmisen runo, mutta satutetun ihmisen ja rukouksen näkökulmasta tässä on samaa, myönteisessä mielessä psalmien tyyliä, jossa huudetaan apua Herran puoleen, odotetaan Hänen vastausta ja sitoudutaan Hänen tahtoon. Jotain riipaisevan koskettavia ja kauniita kohtia esim. "Haluan olla vapaa / Ja elää rauhassa / Herra sinun ja rakkaimpieni kanssa". Uskon että Hän sanansa ja Henkensä kautta antaa hyvän ohjauksen tällaisiin vilpittömiin rukouksiin. Ei ehkä aina sillä tavalla kuin me tahdottaisiin kaikin osin mutta kuitenkin parhaalla tavalla. Kun vaan itse sitä Sanan ja Hengen ohjausta aina kuuntelis, ettei sössisi sitä suunnitelmaa ja vastausta. Ite ainakin oon sössiny monet vastaukset mun vilpittömiin rukouksiin, kun oon ensin pyytäny Herralta asioita, ja sitten en kuitenkaan ole eläny Hänen tahtomalla tavalla. Käytännössä oon rakastanu Jumalan siunauksia enemmän kun Jumalaa, etsiny rukousvastauksia enemmän ku Jeesuksen hyvää hallintavaltaa mun elämässä. Herran Sebaotin voitto tulee, mutta ensimmäinen mikä Hänen täytyy saada voittaa, on mun oma sydän. Se on se suurin taistelukenttä että kuka mun sydäntä hallitsee. Voi kunpa aina vois Häneen luottaa täysillä ja jättää myös toisen ihmisen muuttaminen Hänen tehtäväks, ettei väkisin yritä muuttaa ihmisiä ja sillä tavalla kärjistä tilanteita. Ja kunpa se rakas kumppani ja muut läheiset myös noudattais samaa ja ottaisi huomioon ja olisi armollisia eikä olisi itsekkäitä. Toivotaan parhaita vastauksia vilpittömiin rukouksiin!
Kiitos :)
 

Käyttäjän kaikki runot