Yhdellä suudelmalla

Runoilija Säde

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2019
Viimeksi paikalla: 9.2.2024 23:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Olen uupunut
väsynyt etsimään tarkoitusta
Löytämään paikkaani 
vaikka onhan se koko ajan ollut 
Vierelläni
Ei sitä osaa nähdä
Analysoin itseäni
Uudestaan ja uudestaan
Ja sinua
Ja häntä
Ja kaikkia
Kun pelkää itseä ja muita
Liikaa ja ei osaa luottaa
kun elämä on vain opettanut
Ettei kehenkään voi luottaa
Ja paras apu on oma apu
Niin joku kai senkin sanoisi olevan
Narsismia
Vaikka oikeasti olen vain
Narsismin luoma tuote
Ja näen kaikkialla hälytysmerkkejä
Koska olen oppinut vain olemaan varpaillani
koko elämän
Tietäen että toivoa
On pistetty tikulla silmään
kun vanhoja muisteli
Tai toisen teorian mukaan sai ylennyksen
Ja rakkaus on haudattu
mutta kai nousee kolmantena päivänä
Ja usko on ainoa liikkeellä pitäjä
Kun kaikki on mennyt
se jää 
Kun rantahietikollakin rakkauden kirmailu
Tuomittiin
Tunsin olevani kummajainen
kun halaaminen kiellettiin 
Unohdin miten tanssia
Kun laulaminen lopetettiin
Hukkasin ääneni
Vielä laulan tuutulauluja
ja toivon nukahtavani Ruususen lailla
Ehkä sadan vuoden päästä
Herään
Tai sitten en
Tai sitten vain yritän kasata itseni
Nouse ja käy
Ja pian hän nousi
Ehkä tänään kaikki voi olla toisin
Jos päätämme niin
Ehkä maailmamme 
ei olekaan niin saastunut
Kuin luulemme
Ehkä emme tarvitse
Näin paljon sääntöjä
Ja käskyjä 
Ehkä me heräisimme
Yhdellä suudelmalla 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

"Tietäen että toivoa
On pistetty tikulla silmään"
Aaah! Tämä tajunnanvirtamainen tekstisi täynnä osuvia oivalluksia kolahti minuun, kiitos! 
Kiitos :)
Koskettavaa sydämen vuodatusta. Etenee hyvällä tavalla vähän tajunnanvirtamaisesti niinkuin omaa tilannetta purkavan ajatus etenee. Jumalan suudelma Jeesuksen ristissä ja ylösnousemuksessa herättää ihmisen unesta.
 

Käyttäjän kaikki runot