Ilman rakkautta.

Runoilija Viktorija

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 14.10.2019
Viimeksi paikalla: 22.5.2022 9:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Vastaa minulle, mikä on rakkaus.
Onko se tärkeä elämän tarve?
Onko se hyvää ihmettä odotus?
Tai se on tunteiden leveä järvi?

Minusta elämä on typötyhjä,
Jos iso rakkaus jo meni ohi.
Silloin saadaan se paha lahja,
Kun sen rangaistuksen kohtalo teki.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kovin kyynisesti runon minä pohtii rakkautta

pidin
Seba, kiitos kommentista. Sinun mielipidä on tärkeä minulle.
Hyvin vaikeita kysymyksiä, vastauksiakin varmasti voi löytyä <3
 

Käyttäjän kaikki runot