Tuntemattomasta ystäväksi

Runoilija Moskovanmetro

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.9.2010
Viimeksi paikalla: 18.8.2017 21:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.11.1986

Etsimässä vapautta tässä maailmassa. Itku, liikutus ja nauru herkässä kuljen luonnonlapsena tätä maailmaa etsien itseäni ja kauniita asioita. Rakastan tanssia ja rakastan laulaa. Mielikuvitus ja haaveilut turvana, silti jalat tukevasti kaksi metriä ilmassa.
 

Vuosia välissä, kadotinko itseni hetkeksi? Näihin sumuisiin mielikuviin palaan, uudestaan, vuosien jälkeen

Elämän naru tiukasti käsissäni, en päästä lipeämään. Marionettilangat sidottuina rimpuillaan, mutta mieli on vapaa.

Sumuiset kuvat menneisyydestä, vahvoina mielessä, ei piruna oven pielessä. Nyt pystyn mihin vaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienosti kirjoitettu ja ihanan toiveikas runo!

 

Käyttäjän kaikki runot