Olen tässä

Runoilija Moskovanmetro

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.9.2010
Viimeksi paikalla: 18.8.2017 21:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.11.1986

Etsimässä vapautta tässä maailmassa. Itku, liikutus ja nauru herkässä kuljen luonnonlapsena tätä maailmaa etsien itseäni ja kauniita asioita. Rakastan tanssia ja rakastan laulaa. Mielikuvitus ja haaveilut turvana, silti jalat tukevasti kaksi metriä ilmassa.
 

Pimeydessäsi
vaellat,
aivan
yksin.
Tulen puoliväliin vastaan,lupaan.
Voimat vähissä, taistellaan matkastamme.
Sinä olet sydämeni, sieluni jano. Rakastan sinua.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika tavanomaisia kielikuvia tässä eikä oikein jätä ihon alle persoonallista otetta.
 

Käyttäjän kaikki runot