Loukussa

Runoilija cf9f4159222c1c8330d06011300e4028

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 10.12.2003
Viimeksi paikalla: 24.9.2019 22:20

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

..kun olen täydellisesti syventynyt sinuun,palaan luoksesi.. jokaisella on oma taakka kannettavanaan.
 

Kävelin tunnin yhteen suuntaan,
toisen tunnin takaisin.
Minnekkään en päässyt,
en löytänyt tietä ulos.

..loukussa..

Katsoin ympärilleni,
vasempaa,
oikeaan..
joka suuntaan,
kaikki näytti samalta.

..loukussa..

Kuuntelin,
ei ääniä,
ei eläimiä,
ei olentoja.
Olin yksin..
keskellä ei mitään.
Loukussa.

Suljin silmäni hetkeksi,
en saanut niitä enää auki..
pelkäsin.
Pelkäsin että joku hyökkäisi..
vaikka ketään en ollut nähnyt,
en kuullut.

..loukussa..

Tiesin,
olin loukussa.
Koskaan en pois pääsisi.
Silmiäni auki en saanu,
en pystynyt liikkumaan,
en nähnyt.
Painoin vain pääni sammalia vasten.
Halusin vain enää nukahtaa.
Mielessäni toistuvat sanat.
.."Loukussa"..

 

Selite: 
Pyh,pöh...vaak,vaak
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanasti kirjotettu :)

 

Käyttäjän kaikki runot