Liekit Sydämessäsi

Runoilija cf9f4159222c1c8330d06011300e4028

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 10.12.2003
Viimeksi paikalla: 24.9.2019 22:20

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

..kun olen täydellisesti syventynyt sinuun,palaan luoksesi.. jokaisella on oma taakka kannettavanaan.
 

Se kovertaa mieltäsi,
hassu tunne sisälläsi..

..liekit sydämessäsi..

Vaikka kuuntelisit,
et niitä oikeasti kuule..

..liekit sydämessäsi..

Vaikka tunnustelisit,
et niitä oikeasti tunne..

..liekit sydämessäsi..

Vaikka et katsokkaan niitä,
vaikka teeskentelisit,
että niitä ei enää ole..

..liekit roihuavat yhä sydämessäsi.

Ne roihuavat,
näet sinä niitä tai et.

Ne kasvavat kookkaimmiksi,
halusit sinä sitä tai et.

..kunnes liekki vihdoin hiipuu,
ja sammuu sisältäsi kokonaan pois..

..Tuoden tyhjyyden sydämeesi..


..tuntuu kuin suuri pala puuttuisi..

Selite: 
ei niinkään runo vaan jokin surkea yritys jostain...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot