Nimetön

Runoilija Lauranna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni ovat mitä ovat.Puran vain tunteita sisältäni.Kun ei osaa niistä puhua,niin pitää kirjoittaa.Kommentteja olisi kiva saada.

~
Olen vaikea luonne,
tarkoitettu,
kai,
ei kenenkään ymmärrettäväksi.
~
 

Kaikki,
mitä olen piilotellut,
salaillut maailmalta.
heikkouteni,
jonka kätkin sisimpääni,
on nyt esillä,
kaikkien silmille.
Kuori jonka rakensin,
on murtunut.
Kun katson sinua,
kyynel silmäkulmassa,
pyytäen anteeksi,
epäonnistumisiani.

annatko anteeksi,
vai käännätkö selän.

Pyöräytätkö veistä
selässäni,

silmät onnesta kiiluen,
onnesta,
että toinen kokee tuskaa.

Vai otatko veitsen pois,
ja parannat haavoittuneen?
tuudittaisitko lapsen uneen.
Annatko tukesi,
luovuttaneelle?

Tuliko suojelusenkelini kertomaan sinulle,
korkeampi voimani,
että en enää jaksa.

Selite: 
joopajoo.en kommentoi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Lauranna Nimetön 22.7.2008 0 Runo
Lauranna Nimetön 28.7.2008 0 Runo
Lauranna Nimetön 1.8.2008 0 Runo
Lauranna Nimetön 2.10.2008 0 Runo
Lauranna Nimetön 8.10.2008 0 Runo
Lauranna Nimetön 27.1.2009 0 Runo
Lauranna Nimetön 6.2.2009 0 Runo
Lauranna Nimetön 16.2.2009 0 Runo
Lauranna Nimetön 23.2.2009 0 Runo
Lauranna Nimetön 1.3.2009 1 Runo