Elämän pieni, suuri kysymys

Runoilija Minttu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 23.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aloitteleva runoilija, joka yrittää saada sanojaan "paperille". :)
 

Mikä tulee aivan salaa
jostain nurkan takaa?
Unohtuu murheet ja surut,
esiin tulee onnen murut.

- Onnellisuus

Selite: 
Väsytti ja ajatukset harhaili... Tässä lopputulos. :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnellisuus voi olla niin pienestä kiinni,
kuten tämä pieni suuri runosikin kertoo *

Hauskasti ammentaa arvoitusperinteestä.

upea toteutus hyvistä ajatuksista :D

Suloinen ajatus
käy mielestäni myös rakkauteen

Tässähän menee mun sanat ihan puuroksi mut aivan ihana <3 :)

Kaunis. ♥

oivaltava runonen.. ihana!:)

 

Käyttäjän kaikki runot