Tuuli

Runoilija J M Stone

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitkätukkainen ihmisenalku ihmettelemässä tätä maailman menoa...
Sanon joskus sanasen... joskus toisenkin.

" jos se toimii, älä sorki sitä"

Pitäkää kiinni tuosta.
 

Tuuli soi, tuuli laulaa,
kietoo kylmät kätensä kaulaan.

Tuuli sotkee hiukset,
hiljaa keppostellen,
hihittelee, kielillä tuulikanteleiden,
kepeästi näppäilee,
kilauttelee kelloja tuulen.

Puistelee puita, nurmia-
vesiä sekoittelee,
vaahtopäitä viskelee.

ja maalaa maailman,
kaikki auringonlaskut-

suunnaton kauneus tuulensiivissä,
auringoslaskussa.

Selite: 
Pieni paulaute rokkipimun runoon.
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi sisältö on kaunis...

Kaunis, leikittelevä runo, hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot