yksin..

Runoilija sikura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sama tyttö.
samalla penkillä istuu,
yksin.
ei kukaan huomaa,kukaan ei välitä.

tyttö on erinlainen,
mutta sisimmässään samanlainen.
tyttö on vain yksi meistä kaikista.

kaikki kulkee tytön ohi
pilkaten.
nauraen.
sanat rumat tulvii suusta,
aina uudestaan.

tyttö on jo
oppinut elämään yksin,
ilman ystävää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

saisipa tyttö ystävän.. surullinen, mutta hyvin kirjoitettu runo

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
sikura tiedätkö? 20.7.2008 2 Runo
sikura rakastan 22.9.2008 0 Runo
sikura unohda 3.1.2008 0 Runo
sikura ihastus 12.9.2007 0 Runo
sikura autan,jos tahdot 3.9.2007 0 Runo
sikura perjatai 13. 14.2.2009 0 Runo
sikura viha. 31.8.2007 0 Runo
sikura yksin.. 31.8.2007 1 Runo
sikura lupaus. 20.7.2008 0 Runo
sikura yhdessä,ikuisesti 3.9.2007 0 Runo