Hauras

Runoilija Pieni Siipi

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.9.2019
Viimeksi paikalla: 18.9.2020 18:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kynttilöitä poltamme, viinin lasiin kaadamme.  
Ollaan hiljaa tässä tämä iltamme.  
Emme puhu tänäänkään. Takkatuli lämmittää.  
Hetki hiljainen on aikaa. Aikaa olla vaan.  

Hiljaa kantaa selässään vuodet itsestään.  
Tulevaisuus taakse jää. Kahden jäimme hämärään.  
Kädestäsi kiinni saan. En tahdo irrottaa.  
Huolimatta kaikesta taidan sua rakastaa.  

Kun viimeinkin tänään suuni aukaisin,  
en itsekään tiennyt miten kertoisin.  
On ollut matka tää kuin satu kaunehin.  
On tullut aika. Aika hyvästin.  

Hauraampaa katsetta ei voi ollakaan,  
kun tietää kaikki päättyy tähän suudelmaan.  
Milloinkaan ei voinut aavistaa,  
miltä tuntuu ennen viimesuudelmaa  
ja miltä tuntuu siitä huulet irrottaa.  
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa laulantaa, minkähän sävelen mukaan tätä voi laulaa <3 
No vaikkapa tämän tahtiin. Eräänä iltana nimittäin tekemisen puutteen sattuessa puhelimeeni nauhoitin tällaista mies ynnä kitara-tyyppistä esitelmöintiä, eli siis ihan vaan demo. Sävellys syntyi melko pitkälti äänitystilanteessa, joten on mitä on, mutta kun tekstille yritin elämää etsiä. Parhaani yritin ja tähän se riitti.

https://www.mikseri.net/artists/kuolleet-lehdet/hauras/589285/
Kaunista ja haikeaa, etenkin viimeiset lauseet menevät ihon alle...
 

Käyttäjän kaikki runot