Kesäöiden Prinsessa

Runoilija Pieni Siipi

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.9.2019
Viimeksi paikalla: 18.9.2020 18:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tuuleen taipui koivu kesähunnussaan. 
Ei murtunut, ei jäänyt kumaraan. 
Mietteissään tyttö puuta tuijottaa. 
Elon tie mitä tuokaan tullessaan. 

Häävalssi koivun alla tanssittiin. 
Poika esikoinen myöhemmin ristittiin. 
Monet kerrat alta kuuman auringon 
istahdettiin suojaan alle oksiston. 

Viime kesän jälkeen koivu kellastui. 
Syysmyrskyyn vanha puu tuo antautui. 
Aamun valjettua viesti kantautui. 
Tyyntyi tuuli, hiljaisuus laskeutui. 

Kesäöiden prinsessaa saavat tuulet keinuttaa. 
Tähdet vieraan maailman uuteen aikaan kuljettaa. 
Laulun siivet odottaa reunalla yön ja aamun maan. 
Maahan tuntemattomaan vievät mukanaan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, jokaiselle tulee aikanaan lähtö, toivottavasti hyvään <3 
 

Käyttäjän kaikki runot