Hetki

Runoilija Pieni Siipi

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.9.2019
Viimeksi paikalla: 18.9.2020 18:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Nyt kun tänään näin tahdon ilmoittaa,  
että voisin jo sinut luovuttaa.  
Mitään tämä ei voi enää pahentaa,  
eikä tässä kai oikein pysty muutakaan.  

Vaikka enää en jaksa yrittää,  
se ei tarkoita, että kaikki tähän jää.  
Ehkä milloinkaan et saata ymmärtää  
miksi mennään tätä tietä päättyvää.  

Ehkä viimeinkin pidin minkä lupasin.  
Sillä lopulta on kaikki hyvin kuitenkin.  
Aina aikanaan päättyy laulu kauneinkin.  
Se silti yhä vaan jää soimaan muistoihin.

Vain kerran hetki tulla saa  
kun täytyy voida luovuttaa.  
Ei kai aikaa oikeaa voi koskaan ollakaan.  
Niin kuin päivä kauneinkin,  
tää hetki täyttyy kyynelin.  
Muista aina kuitenkin, vain hyvää tarkoitin.  
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sydäntä riipaisevaa, täytyy muistaa, että elämä kannattaa eteenpäin <3 
 

Käyttäjän kaikki runot