Unen Kaupunkiin

Runoilija Pieni Siipi

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.9.2019
Viimeksi paikalla: 18.9.2020 18:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Rannoilta näiltä muut jo lähteneet.  
Eivät lehdet enää puihin ehtineet.  
Me nämä kukat kauan sitten kukkineet  
kaivoon hiljaisuuksien haudanneet.  

Kauniimpaan paikkaan saattaa sua en voi.  
En tahdokaan vaikka vielä kerran soi  
nämä lauseet jotka aika arkistoi.  
Viimeiset säkeet kuulijansa valikoi.  

Uneen tuuditan sinut kerran uudestaan.  
Kättäs kosketan, laulun laulaa saan.  
Tahdon hyvää matkaa  
sinulle toivottaa.  

Unen kaupunkiin jäit vieraisiin maisemiin.  
Kesiin ikuisiin, niihin kauneimpiin.  
Sanoit näkemiin, hetki silmiin katsottiin.  
Vielä hetki valvottiin, hiljennyttiin unelmiin.  
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sykähdyttävää, kerrontasi on niin kaunista ja kaihoisaa <3 
Olipas kertakaikkisen koskettava!
 

Käyttäjän kaikki runot