Kukat

Runoilija Pieni Siipi

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 13.9.2019
Viimeksi paikalla: 18.9.2020 18:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Heilutti tuuli hiuksiasi sen meidän laulun tahdissa. 
Hymy kaunein huulillasi säilyy ikuisesti muistoissa. 
Ei silloin voinut aavistaa, mitä näillä teillä kohdataan. 
Uuteen aikaan kuljettaa ajan virta mukanaan. 

Se oli kesäkuinen lauantai. Näin sut tanssilavalla. 
Yhden tanssin silloin sain. Kohdattiin kotimatkalla. 
Maanantaina soittelin voitaisko nähdä uudestaan. 
Olit jo odottanutkin, mahdanko soittaa ollenkaan. 

Nyt arkullesi kukkasen laskemaan jos joudunkin, 
kauneuttasi kyynelten takaa muistan kuitenkin. 
Vuotemme tulevat aina mukanani kulkemaan. 
Näen unet kauneimmat. Mua niissä saavut tapaamaan. 

Kun näihin syysöihin kuljen uudestaan, 
tiedän että vielä kerran pääsen katsomaan 
sinne rajan taa jossa ei kai milloinkaan 
kukat kauniit kuihdu eikä yötä olekaan 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaihoisan kaunista ja koskettavaa luettavaa, rakkaus on ikuista <3 
 

Käyttäjän kaikki runot