Ystäväni rakas

Runoilija taivaanenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistan kuinka pihalla yhdessä kirmattiin,
nurmikolla kippurassa naurettiin,
kannoit mua kun kunto loppu,
minnekkään ei meillä ollut ikinä hoppu,
otettiin arskaa ja musiikkia kuunneltiin,
vedenpintaan kiviä heitettiin,
kumpa ajat nuo sais vielä takas,
muista kuitenkin,
et oot mulle aina se rakas.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot