Nimetön

Runoilija taivaanenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten kaunis on tää maailma,
niin kaunis mutta hankala,
Niin paljon pitää kantaa,
läpi tämän matkan.
Miten kaunis on tää maailma,
niin kaunis mutta hankala
Miten otat tämän matkan?
Matkan parempaan?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot