Ameeba

Runoilija *Joutsen*

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä kirjoita runoa - elä se!
 

Alkueläin aiheutti
hyvin paljon vaivaa.
Mitä antoi mitä otti,
keinuttiko laivaa?

Aivan vielä ehtinyt
ei hän kotiin asti.
Kun jo oli lähtenyt
suuri, kallis lasti.

Kaiken teki mukavaksi
hyödyksi ja huviksi.
Kasvaaksensa suureksi -
muuttuakseen kuviksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikein mukava runo. Riimit on kivoja =)

Kovin omaperäisen erityislaatuinen hieno runo, pidin kovasti. Hieno yksinkertaisuudessa ja kauneudessaan :)

Nauramaan tää minut ainakin sai. =D

 

Käyttäjän kaikki runot