Hämillinen muisto

Runoilija Ruut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2019
Viimeksi paikalla: 8.3.2020 19:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Taitoit minulle kukkasen

Sinä hylkiö
Minä kapinallinen

Laskin kukasta
rakkautesi määrää

Sinun tuntemattoman
ja minulle vieraan

Musta möykky
sisälläsi
käpristi sinut kasaan

Olit kuin 
kukkaan samaistuva
terälehti kerrallaan kuoleva

Nyt olet vain pelkkä
hämillinen muisto
oletus
Kategoria: 
Kommentit estetty
 
 

Käyttäjän kaikki runot