Rimojen ali

Runoilija 9d9bccfe5b6a3ec774404d882d33c439

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 7.7.2019
Viimeksi paikalla: 16.8.2019 0:47

Asuinpaikka: f50132761197112e031d83cb97e4fc07
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.4.2024

 
Kuljen rimojen ali, rajojen yli.
En osa pysyä muotissa tai 
                     varoa väärää.
Väistän katseita ja jätän
   paljon sanomatta.
Tai sanon liikaa, 
         liian vääriä asioita.
Haluan huutaa tai
 tukehtua sanoihini.

Joko-tai,
 kaikki tai ei mitään.
Äärimmäisyyksien tyttö.

Hautaan itseni muistoihin
ja löydän itseni menneistä.
Näen eilisen siluetteja
katsoessani mustuuden 
       toiselle puolelle.
Monta sanatonta sanaa, joihin
nojaan paetessani varjojen
             petollista tanssia.

Sitten yritän 
antaa itselleni jälleen anteeksi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Anteeksianto on erittäin tärkeää, myöskin ja etenkin itselleenkin <3 
Se on! Mutta on erittäin vaikea antaa itselleen anteeksi 
 

Käyttäjän kaikki runot