Runoilija Damien_Wb

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 6.7.2019
Viimeksi paikalla: 15.1.2021 20:16

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
7.6.1976

 
Yksi yö!
Vain yksi yö!
Kuulen sinut
Kutsuvana, kaipaavana
Toisitko mukanasi muistot auringon?
Hyväilyt, ihosi lämmön?
Kosketuksen, sylisi armon?
 
Yksi yö!
Vain yksi yö!
Tunnen sinut
Uhmana, katkeroittavana
Tulisiko mukanasi katkeruuden suo?
Menetykset, epäilyt?
Pettymykset, salatut pälyilyt?
 
Yksi yö!
Vain yksi yö!
Näen sinut
Naamiolla ja ilman sitä
Kummalla edessäni olet, esiinnyt?
Totuudella vai valheella?
Itkulla vai naurulla?
 
Viimeinkö voit avata sydämesi
Päästäen minut sisään?
Vai kiellätkö mielummin kaiken
Ja elät puolielämää?
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä, elämässä on paljon valintoja, täytyy harkita tarkkaan <3 
 

Käyttäjän kaikki runot