Katseesi

Runoilija Damien_Wb

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 6.7.2019
Viimeksi paikalla: 15.1.2021 20:16

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
7.6.1976

 
Rakastan katsettasi
Kosketustasi
Hymyäsi
 
Kaikkea sinussa
Lämpöäsi
Hymyäsi
 
Hiuksesi tuoksua
Ehdottomuuttasi
Hymyäsi
 
Kun hymyilet
Kasvosi kirkastuvat
Tähdet silmissäs tuikkivat
 
Siksi rakastan katsettasi
Johon aina uppoan
Siksi rakastan katsettasi.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista rakastavaa kerrontaa
Rakkautta ja katseita on paljon, kaikki ovat yhtä arvokkaita <3 
 

Käyttäjän kaikki runot