Nomadi

Runoilija SilenCá

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"And every breath we drew was Hallelujah."




Vapaa ja yksin


"Ruumis tietää kaiken, mutta oppineen päässä on naula."
 

Rakkauslaulut
joista vuosia myöhemmin
rakennan veneitä vieraille vesille

Seilaan niillä seitsemälle merelle
eikä mikään myrsky kaada venhettäni
sillä tiedän
että kerran sinä
ja
minä

ja me olimme enemmän kuin toistemme summa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot