Mitä rakkaus on

Runoilija SilenCá

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"And every breath we drew was Hallelujah."




Vapaa ja yksin


"Ruumis tietää kaiken, mutta oppineen päässä on naula."
 

sitä,

että huone on valaistu kynttilöin

rakastelun jälkeen me katsomme toisiimme

ja kuuntelemme Pavarotin laulamaa Nessun Dormaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

En menisi vannomaan että tuota on rakkaus, romantiikkaa ehkä enemänkin :)
vaikka en ole samaa mieltä runon sanoman kanssa, pidän sen tunnelmasta

...tuotakin se voi olla...

Hymyilyttävä runo.

Kuuletteko edes Pavarotin sanoja, kun hukutte toisienne silmiin.. :)

kyllä.. tätä se rakkaus on.

 

Käyttäjän kaikki runot